Advertisement

Βιλια : Βιλια 2016 σήμερα - YouTube / Είναι οικοδομημένα αμφιθεατρικά, στο ανατολικό στόμιο του μεγάλου ανοίγματος.

Βιλια : Βιλια 2016 σήμερα - YouTube / Είναι οικοδομημένα αμφιθεατρικά, στο ανατολικό στόμιο του μεγάλου ανοίγματος.. Τα μηνύματα από το 112 για την εκκένωση των οικισμών που κινδυνεύουν από την πυρκαγιά στα βίλια δείτε το παρακάτω βίντεο από την πυρκαγιά στα βίλια Μετά από σχετικό μήνυμα που εστάλη από το 112 εκκενώθηκαν οι. Δύσκολες ώρες περνούν οι κάτοικοι στα βίλια αττικής, καθώς με κομμένη την ανάσα βλέπουν το πύρινο θηρίο να πλησιάζει προς τα σπίτια τους. Στη μάχη για την πυρκαγιά στα βίλια μπήκαν πριν από λίγα λεπτά και τα δύο ρωσικά μεγαθήρια «ιλιούσιν» χωρητικότητας 40 τόνων, που πλέον κάνουν ρίψεις νερού πάνω στα μέτωπα στο όρος. Κλιμάκια της πυροσβεστικής ερευνούν αν η μεγάλη φωτιά στα βίλια είναι προϊόν εμπρησμού, όπως καταγγέλουν οι κάτοικοι.

Επιχειρούν και δύο ρώσικα «θηρία» ιλιούσιν, ώστε να «κρατήσουν» τη φωτιά πριν πέσει το σκοτάδι. Σε ισχύ παραμένουν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε βίλια και κερατέα, οι οποίες ξεκίνησαν από τη δευτέρα λόγω των πυρκαγιών που μαίνονται και στις δύο περιοχές. Για πολιτική ευθύνη και αναποτελεσματικότητα του επιτελικού κράτους κάνει λόγο ο ο τομεάρχης προστασίας του πολίτη του συριζα, χρήστος σπίρτζης, για την πυρκαγιά στα βίλια και ζητά. Σε εξέλιξη βρίσκεται η πυρκαγιά που ξέσπασε χθες στα βίλια. Συνεχείς είναι οι αναζωπυρώσεις στη φωτιά στα βίλια που καίει από χθες το μεσημέρι, με τις δυνάμεις της πυροσβεστικής να δίνουν μάχη για να θέσουν το πύρινο μέτωπο υπό έλεγχο.

Η Σκέπη του Παππού "Αγιος Θεράπων": ΙΕΡΑ ΑΓΡΥΠΝΙΑ ΣΤΟΝ ...
Η Σκέπη του Παππού "Αγιος Θεράπων": ΙΕΡΑ ΑΓΡΥΠΝΙΑ ΣΤΟΝ ... from 3.bp.blogspot.com
Εκτροπή εναέριων πυροσβεστικών μέσων προς την πυρκαγιά στα βίλια. Εκκενώνονται ένας προς ένας οι οικισμοί που βρίσκονται κοντά στα βίλια αττικής λόγω της φωτιάς. Βελτιωμένη φαίνεται να είναι η εικόνα της φωτιάς στα βίλια, με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να δίνουν μάχη με τις συνεχείς αναζωπυρώσεις. Συνεχείς είναι οι αναζωπυρώσεις στη φωτιά στα βίλια που καίει από χθες το μεσημέρι, με τις δυνάμεις της πυροσβεστικής να δίνουν μάχη για να θέσουν το πύρινο μέτωπο υπό έλεγχο. Ανάμεσά τους και η γνωστή τραγουδίστρια λίτσα. Στη μάχη για την πυρκαγιά στα βίλια μπήκαν και τα δύο ρωσικά μεγαθήρια «ιλιούσιν» χωρητικότητας 40 τόνων, που πλέον κάνουν ρίψεις νερού πάνω στα μέτωπα στο όρος πατέρας, σε μια προσπάθεια. Η μάχη με το πύρινο μέτωπο στα βίλια συνεχίζεται. 2,259 likes · 104 talking about this.

Στη μάχη για την πυρκαγιά στα βίλια μπήκαν πριν από λίγα λεπτά και τα δύο ρωσικά μεγαθήρια «ιλιούσιν» χωρητικότητας 40 τόνων, που πλέον κάνουν ρίψεις νερού πάνω στα μέτωπα στο όρος.

Τα δύο ρωσικά αεροσκάφη έρχονται να ενισχύσουν την δύναμη κρούσης του μηχανισμού πυρόσβεσης και ειδικότερα τα εναέρια μέσα, που έχουν ήδη ενισχυθεί. Επιχειρούν και δύο ρώσικα «θηρία» ιλιούσιν, ώστε να «κρατήσουν» τη φωτιά πριν πέσει το σκοτάδι. Δύσκολες ώρες περνούν οι κάτοικοι στα βίλια αττικής, καθώς με κομμένη την ανάσα βλέπουν το πύρινο θηρίο να πλησιάζει προς τα σπίτια τους. Οι ισχυρές εναέριες δυνάμεις που επιχειρούν για δεύτερη ημέρα στη μεγάλη φωτιά στα βίλια, αυτή την ώρα αποτελούν τη βασική γραμμή άμυνας της πυροσβεστικής στην προσπάθεια περιορισμού του. Συνεχείς είναι οι αναζωπυρώσεις στη φωτιά στα βίλια που καίει από χθες το μεσημέρι, με τις δυνάμεις της πυροσβεστικής να δίνουν μάχη για να θέσουν το πύρινο μέτωπο υπό έλεγχο. Είναι οικοδομημένα αμφιθεατρικά, στο ανατολικό στόμιο του μεγάλου ανοίγματος. Στη μάχη για την πυρκαγιά στα βίλια μπήκαν και τα δύο ρωσικά μεγαθήρια «ιλιούσιν» χωρητικότητας 40 τόνων, που πλέον κάνουν ρίψεις νερού πάνω στα μέτωπα στο όρος πατέρας, σε μια προσπάθεια. Μετά από σχετικό μήνυμα που εστάλη από το 112 εκκενώθηκαν οι. 2,259 likes · 104 talking about this. Εκκενώνονται ένας προς ένας οι οικισμοί που βρίσκονται κοντά στα βίλια αττικής λόγω της φωτιάς. Για πολιτική ευθύνη και αναποτελεσματικότητα του επιτελικού κράτους κάνει λόγο ο ο τομεάρχης προστασίας του πολίτη του συριζα, χρήστος σπίρτζης, για την πυρκαγιά στα βίλια και ζητά. Εκτροπή εναέριων πυροσβεστικών μέσων προς την πυρκαγιά στα βίλια. Τα μηνύματα από το 112 για την εκκένωση των οικισμών που κινδυνεύουν από την πυρκαγιά στα βίλια δείτε το παρακάτω βίντεο από την πυρκαγιά στα βίλια

Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχει πρόβλημα ηλεκτροδότησης στον άγιο γεώργιο και σε ένα τμήμα του οικισμού του παλαιοχωρίου. Συνεχείς είναι οι αναζωπυρώσεις στη φωτιά στα βίλια που καίει από χθες το μεσημέρι, με τις δυνάμεις της πυροσβεστικής να δίνουν μάχη για να θέσουν το πύρινο μέτωπο υπό έλεγχο. Η μάχη με το πύρινο μέτωπο στα βίλια συνεχίζεται. Ανάμεσά τους και η γνωστή τραγουδίστρια λίτσα. Τα δύο ρωσικά αεροσκάφη έρχονται να ενισχύσουν την δύναμη κρούσης του μηχανισμού πυρόσβεσης και ειδικότερα τα εναέρια μέσα, που έχουν ήδη ενισχυθεί.

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ: Ιουνίου 2016
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ: Ιουνίου 2016 from 1.bp.blogspot.com
Με το πρώτο φως της ημέρας τις επίγειες δυνάμεις άρχισαν να συνδράμουν από αέρος έξι ελικόπτερα και πέντε αεροσκάφη. Και για τα βίλια έχουμε καταγγελίες είπε και πρόσθεσε πως τα προανακριτικά της πυροσβεστικής θα δώσουν απαντήσεις. Κλιμάκια της πυροσβεστικής ερευνούν αν η μεγάλη φωτιά στα βίλια είναι προϊόν εμπρησμού, όπως καταγγέλουν οι κάτοικοι. Εκκενώνονται ένας προς ένας οι οικισμοί που βρίσκονται κοντά στα βίλια αττικής λόγω της φωτιάς. Στη μάχη για την πυρκαγιά στα βίλια μπήκαν και τα δύο ρωσικά μεγαθήρια «ιλιούσιν» χωρητικότητας 40 τόνων, που πλέον κάνουν ρίψεις νερού πάνω στα μέτωπα στο όρος πατέρας, σε μια προσπάθεια. Επιχειρούν και δύο ρώσικα «θηρία» ιλιούσιν, ώστε να «κρατήσουν» τη φωτιά πριν πέσει το σκοτάδι. Βρίσκονται σε απόσταση 56 χιλιομέτρων βορειοδυτικά της αθήνας. Στη μάχη για την πυρκαγιά στα βίλια μπήκαν πριν από λίγα λεπτά και τα δύο ρωσικά μεγαθήρια «ιλιούσιν» χωρητικότητας 40 τόνων, που πλέον κάνουν ρίψεις νερού πάνω στα μέτωπα στο όρος.

Ανάμεσά τους και η γνωστή τραγουδίστρια λίτσα.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η πυρκαγιά που ξέσπασε χθες στα βίλια. Επιχειρήσεις σε τρεις εστίες ανάμεσα σε δυο οικισμούς. Βρίσκονται σε απόσταση 56 χιλιομέτρων βορειοδυτικά της αθήνας. Ανάμεσά τους και η γνωστή τραγουδίστρια λίτσα. Η μάχη με το πύρινο μέτωπο στα βίλια συνεχίζεται. Για πολιτική ευθύνη και αναποτελεσματικότητα του επιτελικού κράτους κάνει λόγο ο ο τομεάρχης προστασίας του πολίτη του συριζα, χρήστος σπίρτζης, για την πυρκαγιά στα βίλια και ζητά. Στη μάχη για την πυρκαγιά στα βίλια μπήκαν πριν από λίγα λεπτά και τα δύο ρωσικά μεγαθήρια «ιλιούσιν» χωρητικότητας 40 τόνων, που πλέον κάνουν ρίψεις νερού πάνω στα μέτωπα στο όρος. Και για τα βίλια έχουμε καταγγελίες είπε και πρόσθεσε πως τα προανακριτικά της πυροσβεστικής θα δώσουν απαντήσεις. Εκκενώνονται ένας προς ένας οι οικισμοί που βρίσκονται κοντά στα βίλια αττικής λόγω της φωτιάς. Σε ισχύ παραμένουν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε βίλια και κερατέα, οι οποίες ξεκίνησαν από τη δευτέρα λόγω των πυρκαγιών που μαίνονται και στις δύο περιοχές. Μαίνεται η φωτιά στα βίλια, ενώ το πύρινο μέτωπο μεγαλώνει με αποτέλεσμα να υπάρχει εντολή εκκένωσης και άλλων οικισμών. Τα μηνύματα από το 112 για την εκκένωση των οικισμών που κινδυνεύουν από την πυρκαγιά στα βίλια δείτε το παρακάτω βίντεο από την πυρκαγιά στα βίλια Δευτέρα 16 αυγούστου 2021, και μεγάλη δασική πυρκαγία κατευθύνεται προς το χωριό βίλια αττικής του δήμου μάνδρας

Οι άνεμοι έχουν κοπάσει δίνοντας την ευκαιρία στα εναέρια. Είναι οικοδομημένα αμφιθεατρικά, στο ανατολικό στόμιο του μεγάλου ανοίγματος. Μαίνεται η φωτιά στα βίλια, ενώ το πύρινο μέτωπο μεγαλώνει με αποτέλεσμα να υπάρχει εντολή εκκένωσης και άλλων οικισμών. Εκκενώνονται ένας προς ένας οι οικισμοί που βρίσκονται κοντά στα βίλια αττικής λόγω της φωτιάς. Μετά από σχετικό μήνυμα που εστάλη από το 112 εκκενώθηκαν οι.

Σε 38χρονη Κινέζα ανήκει η σορός που εντοπίστηκε μέσα σε ...
Σε 38χρονη Κινέζα ανήκει η σορός που εντοπίστηκε μέσα σε ... from www.voria.gr
2,259 likes · 104 talking about this. Στη μάχη για την πυρκαγιά στα βίλια μπήκαν και τα δύο ρωσικά μεγαθήρια «ιλιούσιν» χωρητικότητας 40 τόνων, που πλέον κάνουν ρίψεις νερού πάνω στα μέτωπα στο όρος πατέρας, σε μια προσπάθεια. Επιχειρήσεις σε τρεις εστίες ανάμεσα σε δυο οικισμούς. Συνεχείς είναι οι αναζωπυρώσεις στη φωτιά στα βίλια που καίει από χθες το μεσημέρι, με τις δυνάμεις της πυροσβεστικής να δίνουν μάχη για να θέσουν το πύρινο μέτωπο υπό έλεγχο. Τα βίλια (παλαιότερα ειδυλλία) είναι ένα ορεινό χωριό της αττικής χτισμένο στις πλαγιές του κιθαιρώνα. Κλιμάκια της πυροσβεστικής ερευνούν αν η μεγάλη φωτιά στα βίλια είναι προϊόν εμπρησμού, όπως καταγγέλουν οι κάτοικοι. Και για τα βίλια έχουμε καταγγελίες είπε και πρόσθεσε πως τα προανακριτικά της πυροσβεστικής θα δώσουν απαντήσεις. Δευτέρα 16 αυγούστου 2021, και μεγάλη δασική πυρκαγία κατευθύνεται προς το χωριό βίλια αττικής του δήμου μάνδρας

Επιχειρήσεις σε τρεις εστίες ανάμεσα σε δυο οικισμούς.

Σε πλήρξη εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά στα βίλια, με τις επίγειες δυνάμεις της πυροσβεστικής να ενισχύονται κατά τη διάρκεια της νύχτας. Μεγάλη φωτιά στα βίλια αττικής: Τα μηνύματα από το 112 για την εκκένωση των οικισμών που κινδυνεύουν από την πυρκαγιά στα βίλια δείτε το παρακάτω βίντεο από την πυρκαγιά στα βίλια Δύσκολες ώρες περνούν οι κάτοικοι στα βίλια αττικής, καθώς με κομμένη την ανάσα βλέπουν το πύρινο θηρίο να πλησιάζει προς τα σπίτια τους. Τα βίλια (παλαιότερα ειδυλλία) είναι ένα ορεινό χωριό της αττικής χτισμένο στις πλαγιές του κιθαιρώνα. Βρίσκονται σε απόσταση 56 χιλιομέτρων βορειοδυτικά της αθήνας. Εκτροπή εναέριων πυροσβεστικών μέσων προς την πυρκαγιά στα βίλια. Μαίνεται η φωτιά στα βίλια, ενώ το πύρινο μέτωπο μεγαλώνει με αποτέλεσμα να υπάρχει εντολή εκκένωσης και άλλων οικισμών. Συνεχείς είναι οι αναζωπυρώσεις στη φωτιά στα βίλια που καίει από χθες το μεσημέρι, με τις δυνάμεις της πυροσβεστικής να δίνουν μάχη για να θέσουν το πύρινο μέτωπο υπό έλεγχο. Και για τα βίλια έχουμε καταγγελίες είπε και πρόσθεσε πως τα προανακριτικά της πυροσβεστικής θα δώσουν απαντήσεις. Στη μάχη για την πυρκαγιά στα βίλια μπήκαν και τα δύο ρωσικά μεγαθήρια «ιλιούσιν» χωρητικότητας 40 τόνων, που πλέον κάνουν ρίψεις νερού πάνω στα μέτωπα στο όρος πατέρας, σε μια προσπάθεια. Επιχειρούν και δύο ρώσικα «θηρία» ιλιούσιν, ώστε να «κρατήσουν» τη φωτιά πριν πέσει το σκοτάδι. Δευτέρα 16 αυγούστου 2021, και μεγάλη δασική πυρκαγία κατευθύνεται προς το χωριό βίλια αττικής του δήμου μάνδρας

Posting Komentar

0 Komentar